Bygg ett familjehem

Med oss som byggfirma så får du dit hus på bara tre månader.

Gå ut ur hyreslägenheten och in i ditt eget hus. Med oss kan du bygga ditt familjehus i Stockholm- på bara tre månader, med allround service och med omfattande garantier under byggandet av huset och därefter.

Detta får du vid byggande av familjehus med oss

  • Nyckelfärdig leverans
  • Allt från en enda källa
  • Snabbstart av konstruktionen
  • Passivhus i högsta KfW-standard fyrtio Plus
  • Solid konstruktion för optimal hälsosam livsstil

Husbyggnad utan bekymmer: bygg ett familjehus med oss

Om du bygger ditt familjehem med oss, kommer du att få det helhetslösa sorglösa paketet. Luta dig tillbaka – vi tar hand om ditt drömhus. Vår tjänst börjar med byggnadsansökan och andra administrativa förfaranden och sträcker sig utöver nyckelfärdiga överlämnandet: ditt familjehus ska pågå i generationer. Om en fel inträffar inom de första tio åren kommer vi som byggfirma avhjälpa det.

Hälsosamt boende för din familj

Vi bygger ett stabilt familjehus som traditionellt är tegel. Den massiva konstruktionen garanterar bättre buller och brandskydd. Dessutom poängterar fasta hus med ett trevligare inomhusklimat. Vi litar på den högsta märkeskvaliteten för byggnadsmaterial och inredning, för att ge dig och din familj den bästa levande hälsan. Våra solida hus byggs vanligtvis lika snabbt som ett prefabricerat hus. Tack vare vårt långsiktiga partnerskap med många affärer, garanterar vi dig en kort byggtid omedelbart efter att du har fått ett bygglov. Du kan få din nya hem tre månader efter banbrytningen.

Ditt familjehem – ditt energibesparande hus

Fler och fler byggare vill bygga ett familjehem som är så klimatneutrala som möjligt. På vår byggfirma får du ett KfW-effektivitetshus med standarden fyrtio plus! Fotovoltaiska system, innovativ värme- och byggteknik, bygghöljen och värmepumpar förvandlar ditt hem till ett energibesparande hus med optimala finansieringsalternativ. Bra för din plånbok; bra för miljön, bra för kommande generationer.

Rätt tomt för din familj hem

Du vill bygga ett familjehem, men du saknar fortfarande rätt egendom? Vi kan också hjälpa dig här: Som byggfirma har vi inga mark att erbjuda – men vi skulle gärna hjälpa dig i din sökning. När vi lär oss om nya byggområden delar vi denna information med våra blivande byggare.