Bygg ett parhus

Semi-fristående hus erbjuder underbara möjligheter att njuta av dörr till dörr boende med dina grannar: vare sig det är under en grillfest på terrassen eller ett avslappnat prat framför entrén. Samtidigt garanteras också din integritet.

Solid och oberoende

Våra parhus är byggda med dubbla väggar mellan hushalvorna, som tillförlitligt sväljer irriterande ljud. Förresten: Golvplanen för varje parhus kan planeras oberoende av grannen. Diskutera din husbyggnadsplanering med oss.

Semi-fristående hus från oss

Med oss som byggfirma i Stockholm kan du förvänta dig moderna parhus i en solid, handgjord konstruktion – traditionellt sten på sten – och i den högsta energibesparande husstandarden. Varje parhus erbjuder dig och din framtida granne möjlighet att spara på priserna för utveckling och drift samt priset för fastigheten. Alla våra parhus är byggda på ett miljövänligt sätt med högkvalitativa byggnadsmaterial och poäng med eleganta möbler och modern husteknik. Efter bara tre månaders konstruktion är ditt hus nyckelfärdigt och redo att flytta in – oavsett årstid.