Byggfirma Värmdö

Letar du efter en professionell byggfirma i Värmdö? Hör av dig till oss på Oxibo idag!

Byggfirma Värmdö

Letar du efter en professionell byggfirma i Värmdö? Hör av dig till oss på Oxibo idag!

Byggfirma i Värmdö

Nybyggnation, tillbyggnation eller renovering? Eller har du kanske andra planer för just ditt byggprojekt? Oavsett vilken typ av drömbygge du ser framför dig så gör du rätt i att ta hjälp av Värmdös bästa byggfirma. Den hittar du hos oss!
Kommunikation

Vi tror på tydlig dialog. Vi finns alltid tillgängliga för frågor, och information om kostnad och projektets omfattning är tydlig.

Samarbete

Vi samarbetar bara med de bästa underleverantörerna. Detta gör att vi kan garantera våra kunder bästa resultat oavsett byggprojekt.

Behörighet och försäkring

Vi är certifierade för alla de byggprojekt vi utför. Vi har kollektivavtal med Byggnads och är välförsäkrade för att garantera vår egen och våra kunders trygghet.

Välkommen till Värmdös bästa byggfirma!

Vi införlivar byggdrömmar. Varje år rycker det skickliga teamet på vår byggfirma i Värmdö ut till mängder av människor i staden. Det kan handla om att vi får uppdrag av privatpersoner, såsom en småbarnsfamilj som vill göra slag i saken och bygga hus. Det kan också handla om att vi som byggfirma i Värmdö hjälper organisationer av olika slag med diverse byggprojekt. Kanske ombyggnationen av en föreningslokal eller renovering av kontorslokaler. På vår lyra finns många strängar, och vi är duktiga att spela på alla.

För att komma i kontakt med oss

För resultat i världsklass

Vi levererar alltid vad vi lovat. Detta faktum har gjort oss till en av Värmdös mest anlitade och välrenommerade byggfirmor. Vill du göra som mängder av andra människor runt om i staden och ta hjälp av Oxibo för ditt projekt? Ring eller maila till vår byggfirma i Värmdö redan för gratis offert redan idag!

Erfarenhet

Kunskap kräver erfarenhet, och det har vi gott om på vår byggfirma i Värmdö. Alla i vårt team av byggproffs har gedigen utbildning och erfarenhet inom många olika typer av arbeten. Vi har hittills aldrig ställts inför något arbete som vi inte har klarat av, men vi tar gärna emot en utmaning!

Kompetens

Erfarenhet hänger förstås ihop med kompetens. Eftersom vi har utfört olika typer av byggprojekt för olika typer av kunder under många år har vi svårslagen kunskapsbredd i organisationen.

Utveckling

Vi står inte still. När nya tekniker, metoder och material kommer till vår marknad ser vi till att hålla oss uppdaterade. Vi tror att det är så man fortsätter att vara en relevant byggfirma i Värmdö trots att man har några år på nacken!

För dig som kund

Vi är mån om alla våra kunder. När du tar hjälp av vår byggfirma i Värmdö kan du räkna med ett gott bemötande redan från första början. Vi tror att transparens och lyhördhet är två viktiga nycklar till alla lyckade samarbeten. Detta gäller förstås både för oss som byggfirma i Värmdö och alla andra affärsrelationer.

Certifierad byggfirma i Värmdö

Alla de arbeten som utförs av vår byggfirma i Värmdö sker efter konstens alla regler. Vi är ett certifierat företag med tillåtelse att utföra helentreprenader. Oavsett om du vill anlita oss för ett stort eller litet projekt så kan du räkna med att allt går rätt till.

Dialog och samarbete

Vi tror att lyckade samarbeten bygger på tydlighet, lyhördhet och förståelse. När du blir kund hos Oxibos byggfirma i Värmdö får du alla tre. Redan från början ser vi till att ge en tydlig offert där såväl kostnad som omfattning av projektet framgår tydligt.

Garanti och försäkring

För att garantera säkerheten för dig som kund så lämnar vi självklart garanti på alla arbeten vi utför. Vi är en seriös byggfirma i Värmdö och vi förstår hur osäkert det kan kännas att vara kund med tanke på alla fuskbyggare som florerar. Oxibo är dessutom en välförsäkrad byggfirma i Värmdö. Detta för att ytterligare garantera både våra kunders och vår egen trygghet.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande byggnation eller vill veta mer om våra tjänster?
4_rektangel@2x

Våra tjänster

Navet i vår verksamhet är förstås vårt breda utbud av tjänster. Vad behöver du hjälp med då du anlitar vår byggfirma i Värmdö? Läs mer om tjänsterna nedan och kontakta oss på telefon eller mail.

Nybyggnation

Alla som någonsin har spelat dataspelserien Sims vet hur oerhört tillfredsställande det kan vara att bygga ett digitalt hus från grunden. Faktum är att detta inte är särskilt krångligt att ordna i verkliga livet. Vår byggfirma i Värmdö är specialiserade på nybyggnationer. Vi har hjälpt mängder av familjer att bygga deras drömhus från grunden.

Tillbyggnation

Skulle du gärna se att din bostad blev lite större? Inga problem! När du tar hjälp av vår byggfirma i Värmdö så kan du anlita oss för just tillbyggnation. Detta är ett paraplybegrepp för många olika byggtjänster. Hit hör bland annat utvidgandet av boytan, men också altanbygge och bygge av takkupa i huset. Stort som smått, men alltid med förstklassiga resultat i fokus!

REnovering

Är du ute efter att låta hemmet, eller delar av det, genomgå en renovering? Du är inte ensam! Svenskarna är ett renoverande folk, och medborgarna i Värmdö anlitar regelbundet vår byggfirma för diverse renoveringsprojekt.

Badrum

Ett nytt badrum kan göra underverk. Inte nog med att det höjer levnadsstandarden för dig som bor i bostaden. Det höjer dessutom värdet på hela bostaden, och kan gynna dig kraftigt vid en försäljning.

Fasad

Fasaden ska förstås vara vacker, men den ska också hålla tätt ordentligt mot fukt och vatten. En fasadrenovering av vår byggfirma i Värmdö sker med båda dessa mål i fokus. Estetisk tilltalannde och med funktionell täthet.

kök

Med köket gäller egentligen samma som för badrummet. Ett välrenoverat och fräscht kök höjer upplevelsen av hela bostaden, både för dig och en framtida eventuell köpare. Anlita vår byggfirma i Värmdö så införlivar vi dina köksdrömmar!

Fönsterrenovering

Fönstren får ta hårda smällar i Sverige och Norden. Iskalla vintrar som byts mot stundtals kokheta somrar, och det sliter på både färg och trä. För att både lyfta bostadens yttre skönhet och samtidigt skydda fönstren och bostaden mot fukt kan det vara en god idé att ordna fönsterrenovering. Ta hjälp av vår byggfirma i Värmdö för detta!

Kontakta oss!

Hur kan vår byggfirma i Värmdö stå till tjänst? Som du märker efter att ha läst texten ovan så finns det ett brett spektrum av byggtjänster att välja bland hos oss. Det säkraste sättet för att ta reda på vad vår byggfirma i Värmdö kan hjälpa dig med är att kontakta oss direkt. Ring eller maila oss och berätta mer om dina planer. Vi återkommer med gratis offert!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.