Drömhus: bungalow

Våra moderna bungalows är praktiska, mysiga och eleganta. Svänger du mellan en klassisk bungalow och en vinkelbungalow i bokstavsform, till exempel i U-, L- eller T-form? Vi som byggfirma kan försöka hjälpa dig att komma till ett beslut genom att presentera olika saker som kan komma med de olika alternativen. Vi är verksamma i Stockholm och har mycket erfarenhet.

Barriärfri bostadsyta – ingår i bungalowen

På begäran kan vi bygga ditt hus utan hinder – ett levnadssätt som är viktigt, särskilt för personer med funktionshinder. Tillgänglighet betyder inte bara komfort utan också säkerhet. Äldre såväl som familjer med små barn har det lättare om duschen är lättillgänglig och hallen erbjuder mycket utrymme – vare sig det handlar om rullstol eller barnvagn. I en bungalow sparar du dig också de svåra trappstegen från sovrummen på övervåningen till vardagsrummen på bottenvåningen. Den generösa effekten av envåningshus är en trevlig visuell effekt.

Naturligtvis kan inte bara bungalows med oss utformas utan hinder: till exempel med sänkta trösklar, bredare dörrar, rymliga rörelserum och dusch på golvet. Vi som byggfirma diskuterar gärna vilka saker som vi kan göra för att göra ditt hem mer handikappanpassat.

Induktionsslinga för hörapparater

Alla som bär hörapparat kan ha sitt hem utrustat med en induktionsslinga. Sådana ringlinjer alstrar ett elektromagnetiskt fält där musik överförs utan störningar i utmärkt ljudkvalitet. Moderna hörapparater får signalerna direkt – en stor vinst i komfort för användaren.