VÅR NYA KONSTRUKTIONSÖVERLEVNADSSATS!

Vad saknas ofta när viktiga saker beslutas att bygga ditt eget hus, det nya köket mäts eller trädgårdsområdet planeras?

Det rätta verktyget för exakt dessa stunder saknas! Och vad kan vara det viktigaste verktyget när du bygger ditt eget hus?
Nej, det är inte borren, det är heller inte skruvmejseln. Det som är mycket mer nödvändigt i dessa situationer är följande verktyg:

  • Anteckningsbok
  • Penna
  • Tumstock

Eftersom vi är helt ärliga ser vi fram emot att planera vissa områden i vårt nya hus, välja saker och fatta beslut, men vem funderar hela tiden på att skriva ner viktig information? Vi föreställer oss ofta att vi kan spara dessa data i huvudet, men då har du glömt det på kort tid. Vi har också funnit att den goda gamla anteckningshanteringen eller lagring av anteckningar i mobiltelefonen snabbt leder till förvirring.

Det är just därför vi utvecklade vår nya byggnadsöverlevnadssats, som vi överlämnar till varje ny ägare i ett samråd, så att de första anteckningarna för det kommande byggprojektet kan göras där. Denna konstruktionsöverlevnadssats kan bli din lojala följeslagare på vägen till ditt eget hem, eftersom anteckningsbok, vikningsregel och penna alltid finns till hands, så att du kan hålla alla detaljer på ett ställe och ingen viktig information går förlorad. Detta är något som vi använder oss av som byggfirma när vi ska bygga hus eller liknande i Stockholm, gör det du också.